חיפוש
סגור את תיבת החיפוש

המשתה הפלשתי

בביקורכם.ן במוזיאון תחשפו לתרבותם החומרית העשירה של הפלשתים. אך אין ספק כי היכרות אמיתית ומעמיקה עם תרבות מחייבת מפגש גם עם עולמם הקולינארי של אנשיה.

מה אכלו הפלשתים? מה שתו? באילו כלים אכלו?

המוזאון לתרבות הפלשתים הינו המקום היחיד, בארץ ובעולם, בו מוגשות ארוחות פלשתיות מקוריות וטעימות, שהוכנו עפ"י מחקריה של ד"ר טובה דיקשטיין, החוקרת מאכלים מימי קדם. כל מרכיבי האוכל המוצעים לפניכם נמצאו כבר אז, לפני כ 3,000 שנה, בארץ כנען.

הארוחה מוגשת בכלים שנוצרו במיוחד עבור המשתה שמתקיים בחלל 'המשתה הפלשתי', המעוצב בהשראת ארמון קנוסוס שבכרתים, בו תוכלו לסעוד כמו הפלשתים על אדמת ארץ כנען.

בכל משתה אנחנו מגישים סעודה צמחונית-טבעונית ובריאה המורכבת ממגוון מנות ראשונות, עיקריות וקינוח, שניתן לבחור מתוך תפריט עונתי משתנה, ומוכנות במקום על ידי מבשלת. הסעודה מלווה במשקאות קרים וחמים וגם משקאות אלכוהוליים.

לפרטים נוספים וקביעת מועד: אבירם אלישע, מנהל שיווק 08-6224791, 054-4867420

 

צילום תמונה ראשית: יגאל סלבין | צילום אוכל: אילנית תורג'מן